MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera...
fot. 123rf

Fasolka szparagowa - czy warto ją jeść? Jak wykorzystać to warzywo w kuchni? Sprawdź

Fasolka szparagowa - jakie ma właściwości?

Fasola szparagowa to również świetne źródło witamin. Zawiera sporo witaminy C, A oraz beta-karotenu. W tym warzywie znaleźć można również dużo związków mineralnych. Fasolka zawiera całkiem sporo potasu, fosforu, magnezu i wapnia. Indeks glikemiczny fasolki szparagowej wynosi 15, co oznacza, że mogą ją spożywać diabetycy.

Zobacz również

Ciężarna Marina kibicuje Szczęsnemu. Dumnie pręży brzuszek w obcisłej kreacji

Ciężarna Marina kibicuje Szczęsnemu. Dumnie pręży brzuszek w obcisłej kreacji

Strefa kibica w ostrowieckim Hotelu Red. Tak kibicowali i młodsi i starsi [ZDJĘCIA]

Strefa kibica w ostrowieckim Hotelu Red. Tak kibicowali i młodsi i starsi [ZDJĘCIA]

Polecamy

UNICEF alarmuje - brak zabawy z dziećmi drastycznie ogranicza ich rozwój!

UNICEF alarmuje - brak zabawy z dziećmi drastycznie ogranicza ich rozwój!

Wydarzenie Perspektywy Women in Tech Summit 2024 zainaugurowane przez Barbarę Nowacką

Wydarzenie Perspektywy Women in Tech Summit 2024 zainaugurowane przez Barbarę Nowacką

Fałszywe wiadomości z SHEIN. Uwaga na oszustów!

Fałszywe wiadomości z SHEIN. Uwaga na oszustów!